qualityhamper

Om Oss

QualityHamper

Vi er et selskap som er basert i Stavanger, Norge. Vi designer og leverer unikt håndlaget ullkuletepper, kjæledyrsenger, økologiske ulltørkerballer, ull barnesekk og andre ullprodukter av veldig høy kvalitet. Alle produktene er håndlaget med kjærlighet i Nepal. All produktene er laget av 100% økologisk ull fra New Zealand.

Vi leverer både til privatpersoner og til forhandlerne. Vennligst kontakt oss å bli overrasket over vår pris, unike design og kvalitet.

Alle våre ullprodukter er håndlaget i Nepal av kvinner  som mangler utdanning,  men som er gode håndtverkere. Vi sørger for at kvinnene vi ansetter eller som jobber for oss via underleverandører, får rettferdig lønn og gode arbeidsforhold. Vi tror på etisk og rettferdig handel.

Som vårt navn, ” Qualityhamper ” referer til, er kvalitet det viktigste for oss. For å sikre dette har vi et eget kvalitetskontrollteam i Nepal. De samarbeider med materialleverandører og håndverkere for å sikre at material- og utviklingsprosessen er naturlig, fri for skadelige kjemikalier og at produktene er av høyeste kvalitet.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du har spørsmål