365 dagers åpent kjøp

Vi har en utvidet returordning på 365 dager , det betyr at dersom du ikke har tatt produktet i bruk og emballasjen er uskadet kan du sende produktet tilbake til oss.
Hvis du ønsker å returnere varen din, må du gjøre dette innen 365 dager fra du mottok produktet. Produkter som skal returneres må være ubrukt, uvasket og emballasjen må være inntakt.

14 dagers angrerett

Når du handler hos oss har du mulighet til å angre kjøpet etter angrerettlovens bestemmelser. Du har alltid 14 dagers angrerett i henhold til angrerettloven.
Angreretten gjelder også dersom verdien av varene er forringet, dvs. hvis varen er brukt eller av andre grunner ikke kan betraktes som ny. Når du mottar varen, kan du undersøke den for å bestemme art, egenskaper og varens bruksmåte. Med andre ord kan du undersøke produktet på samme måte som i en fysisk butikk, men du kan ikke ta produktet i bruk.

Vær oppmerksom på at du må betale for returforsendelsen selv. Også, 365 dagers åpent kjøp og 14 dagers angrerett er ikke gyldig for ordrer som er spesiallaget utfra dine valg.

For alle returforespørsler, kan du sende en e-post til post@qualityhamper.no